Înregistrare Revistă Şcolară cu cod ISSN « Revista Şcolară

Titlu Revista

Înregistrare Revistă Şcolară cu cod ISSN

Revistele şcolare postate pe serverul Editurii Sfântul Ierarh Nicolae sunt înregistrate cu ISSN, la Biblioteca Naţională a României, înainte de a fi făcute publice.

Codul ISSN însoţeşte, într-un loc vizibil, fiecare revistă.

Revistele sunt înregistrate cu ISSN, prin intermediul Editurii, codurile ISSN fiind solicitate de coordonatorul revistei – vă transmitem detalii clare cu un mesaj de solicitare la adresa de email edituradigitala@yahoo.com – şi sunt postate apoi pe serverul Editurii în format pdf.

Pentru publicarea revistei în format electronic, online, pe serverul Editurii, costul este de 200 lei pentru primul număr (când se rezervă spațiul pentru noul titlu și se atribuie cod ISSN de Biblioteca Națională), termenul de găzduire fiind nelimitat. Numerele ulterioare ale revistei sunt postate pentru un cost modic de 90 lei, termenul de găzduire fiind nelimitat.


Pentru înregistrarea cu ISSN a unei noi reviste şcolare – în format online -, trimiteți un email la adresa edituradigitala@yahoo.com, atașând coperta și conținutul revistei, urmând să primiți detalii despre următorul pas de realizat, în relație cu Biblioteca Națională.